10350439_10152006104072382_3581389667718482456_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Барањата за акредитации да бидат пратени најдоцна до 2-ри јуни.

Ве замолуваме да ги испратите со фотографии на следниот маил:

makfest@makfest.mk

Доколку имате прашања контактирајте не на истиот маил.

Организационен тим, “Макфест”.