MAKFEST FINALE

Фестивалот “Макфест“ овозможува симнување (  download) на сите нумери, премиерно изведени во деновите на одржувањето на Фестивалот во Домот на културата “Ацо Шопов“.Песните можете да ги симнете ОВДЕ или ОВДЕ