MAKFEST FINALE

 

На финалната вечер од Макфест 2014, пристигнаа по пат на СМС 13.294 гласови.Македонската публика гласаше вака:

ВРАТИ СЕ – БИБА ДОДЕВА – 2643 ГЛАСОВИ

КОГА НАЈМНОГУ МИ ТРЕБАШ – ДАРКО ИЛИЕВСКИ – 2059

АКО ВРЕМЕТО Е НАЈДОБАР ЛЕК – ЕЛВИР МЕКИЌ – 1837 ГЛАСОВИ

САМО НЕМОЈ ДА МОЛЧИШ – ЈОЦЕ ПАНОВ – 1419 ГЛАСОВИ

А ТИ СИ ОДИШ – КРИСТИЈАН МИЦЕВ – 704 ГЛАСОВИ

КАКО ДА ПРЕЖИВЕАМ – МИКИ СЕКУЛОВСКИ – 642 ГЛАСОВИ

БЕЗИМЕНА – МИЛЕ КУЗМАНОВСКИ – 611 ГЛАСОВИ

ТАЖНА ЉУБОВ, СРЕЌНА ПЕСНА – ТАМАРА – 587 ГЛАСОВИ

ОСТАНИ – МАЈА ВУКИЧЕВИЌ – 525 ГЛАСОВИ

МОЈА НАЈМИЛА – МАРТИНИЈАН КИРИЛОВСКИ – 464

ЗА ТЕБЕ И МЕНЕ – ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ – 311 ГЛАСОВИ

САМО МОЈ – ВИКТОРИЈА ЛОБА & ДЕКСО – 287 ГЛАСОВИ

ДОЈДИ МИ ТИ – АЛЕКСАНДАР БЕЛОВ – 266 ГЛАСОВИ

КАКО ДА ЗАБОРАВАМ – СИМОНА ПОПОСКА  255 ГЛАСОВИ

ДАЛИ СОНОТ ИМА КРАЈ – НАТАША МАЛИНКОВА – 237 ГЛАСОВИ

АКО МОЖЕВ – ГОРАН НАУМОВСКИ – 231 ГЛАС

СИТЕ ЗНААТ – ЕМИЛ АРСОВ 134 ГЛАСОВИ

ТИ НЕ ЗНАЕШ – ЛЕНА ЗАТКОСКА -83 ГЛАСОВИ