МАКФЕСТ 2017 -РЕЗУЛТАТИ ВТОРА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР

Публиката во салата на Домот на културата “Ацо Шопов“, како и граѓаните по пат на телевоутинг го кажаа својот збор за композициите и изведувачите од втората фестивалска вечер на Макфест 2017

rezultati vtora vecer

No Comments

Comments are closed.