Макфест 2017 – Резултати :Прва фестивалска вечер

По пребројувањето на гласовите од публиката и телевоутингот, по принципот евровизиски бод систем, е направена конечната листа на композиции кои се пласираа во финалето, а кои отпаднаа.

rezultati prva vecer

Во финалето се пласираа првите 9 композиции

No Comments

Comments are closed.