Маркетинг

Logo Videx

Телевоутингот и оваа година го организира и реализира во име на Макфест , познатата компанија “Видекс“ од Скопје.И благодариме поради тоа што оваа година телевоутингот ќе го сработат без паричен надомест.

Телевоутингот ќе се одвива преку единствениот број  141 730, со тоа што тој сака да гласа го впишува редниот број на изведувачот. Цената на телевоутингот е 10 денари плус ддв.Се гласа по принципот, една СМС-картичка, еден глас за одредена композиција.Се разбира може да се гласа повеќепати за различни композиции.

 

www.videx.mk