Официјален редослед за прва и втора полуфинална вечер на Макфест 2018

Денес, после завршувањето на официјалната прес конференција со почеток од 12:00 часот во хотелот ,,Александар Палас” беше извршено и извлекувањето на официјалниот распоред за настап за првата и втората полуфинална вечер.

prva vecher

 

 

 

 

 

vtora vecer

No Comments

Comments are closed.