Ова е составот на жири комисијата која гласаше по изведувањето на сите, 24 компoзиции на втората натпреварувачка вечер (сабота, 19 септември 2020) на 35.тото издание на Макфест 2020.

 

Ова е официјална потврда од жири комисијата за валидноста на бодовната листа.

Официјалниот распоред според освоените бодови и пласман.

 

Членовите на жири комисијата за време на гласањето.