Примени песни за “Макфест“ 2017.

По преслушувањето на 140-те композиции за програмата на Фестивалот на забави мелодии “Макфест“ – 2017 година, уметничкиот директор на Фестивалот Љупчо Мирковски, и членовитена селекционата комисија, одлучија овие композиции да бидат дел од програмата на Макфест

Primeni3

No Comments

Comments are closed.