1. Калина Велковска – 4

2. Андреа Симичиева – Јас и ти

3. Ивана Василева – Доволно е се`

4. 2 Be – Сто милји од мене

5.Александар Јосифовски – Без неа

6. 4 U BAND – Ти си негова

7. Александар Тодороски – Под исто небо

8. Теодора – Повторно сум силна

9. Вејчеслав Поповски – Запеј песно запеј

10. Виолета Арсовска – Нека ме снема

11. Марија Данева – Твоја

12. Рахела Такашманова – Ако не си ти до мене