Реден бројИзведувачКомпозицијаМузикаТекстАранжман
1.Марија Атанасова МожамИлија ЌосевскиВесна МалиноваИлија Ќосевски
2.Марија Цветановска
Авантура
Григор КопровОгнен НеделковскиДавор Јордановски
3.Филип Пешевски
Уште си тааНикола АвтовскиЕлвир МекиќНикола Автовски
4.Боно и Кристина ДимитриСалсаБојан ИлковскиБојан Илковски
Бојан Илковски
5.Благица Ѕунѕуровска – БлеаРајФилип НеделковскиБлагица ЅунзуровскаНикола Автовски
6.Александар и Балкан БендПосле насЕлвир МекиќЕлвир МекиќАна Пандевска
7.Мелани Тарчуловска
Con En DiabloМелани ТарчуловскаМелани ТарчуловскаМелани Тарчуловска
8.Јана Спирковска Заведи меКирил ЗарлиновКирил ЗарлиновКирил Зарлинов
9.Марија СпасовскаОмиленМарија СпасовскаМарија СпасовскаРоберт Билбилов
10.Јуле Николовска Заведи меЈуле и Игор НиколовскиЈуле НиколовскаЉупчо Павловски
11.ДеаНие заедноГригор КопровКристијан ГаброскиКристијан Габроски
12.Мила НиколовскаСонувамДавор ЈордановскиВесна МалиноваДавор Јордановски