1 – во место – Мартинијан Кириловски – 100 на ден

2 – ро место – Александар Митевски и Драган Спасов – Дац – Уште ми фалиш

3 – то место – The Frajle – Не и признавај

 

Награда за најдобар аранжман – Иле Спасев – Кој те учи така

Награда за најдобар сценски настап – Мартија Станојковиќ – Возбуда и љубов

Награда за најдобар дебитант – Славица Ангелова – Љубовта не боли

Награда за најдобра интерпретација – Росана Сариќ – Тодоровска – Спомени