Makfest 2014 - Bilbord

Press конференцијата ќе се одржи на 29.05.2014 во 14 часот

Ќе бидат кажани сите детали околу организирањето на годинашново 29-то издание на Макфест

Ќе биде извршено извлекување на редоследот за настап во двете полуфинални програми.

Присуството е задолжително за сите учесници на Макфест 2014 како и за сите редакции во Македонија.

Фестивал на забавни мелодии Макфест