All posts on октомври 5th, 2018

Резултати од втора полуфинална вечер

 

download

 

Во табелата одделно се прикажани по евровизиски систем резултатите од гласањето на публиката, стручната комисија и медиското жири. Во ранг листата се прикажани 10-те песни кои влегуваат во финале.

ФОТОГРАФИИ ОД ПРВАТА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР

43103011_256318861893570_2144723178029580288_n 43114200_235667243974420_6970108163307601920_n 43115276_508306166302528_8401500018648809472_n 43124571_2567667106577086_3135205729556758528_n 43131411_480812345750940_2430475418181042176_n 43131602_2212715898975086_3321626517296906240_n 43134806_250648245638474_5033335877137334272_n 43141198_308075119989923_7335447234080669696_n 43169803_321658228390289_1459168654384955392_n 43177445_304620747037382_557057198161657856_n