МАКФЕСТ 2014-РЕЗУЛТАТИ ВТОРА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР

By Mia

  Македонската публика гласаше и во текот на втората фестивалска вечер.Добиени се 3.888 смс пораки преточени во гласови за учесниците во врората полуфинална вечер.Еве како поединечно гласаше македонската публика:

Влезници за втора фестивалска вечер!

By Mia

Фестивалот во продажба пушти ограничена количина на влезници за втората фестивалска вечер. Влезниците може да се купат по цена од 300 денари на билетарницата во Домот на културата “Ацо Шопов”.

На сцена

By Mia

Фестивалот “Макфест“ одлучи годинава да го промени правилото за појавување и настап на сцената на Фестивалот.