Акредитации

By Mia

                  Барањата за акредитации да бидат пратени најдоцна до 2-ри јуни.

Картите во продажба после 1-ви Јуни

By Mia

  Во екстремно мал број ќе бидат пуштени карти за престојниот фестивал “Макфест”. Некаде околу 1-ви јуни ќе бидат пуштени дел за продажба.