РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОРА ПОЛУФИНАЛНА ВЕЧЕР

By Mia

Еве ги резултатите и од Втората фестивалска вечер.Ова е конечниот пласман на песните  од вкупниот број на бодови и од телевоутинг и од стручното жири.