Реден бројИзведувачКомпозицијаМузикаТекстАранжман
1. Благица Ѕунѕуровска – БлеаРајФилип НеделковскиБлагица ЅунзуровскаНикола Автовски
2.Марија АтанасоваМожамИлија ЌосевскиВесна МалиноваИлија Ќосевски
3.Боно и Кристина ДимитриСалсаБојан ИлковскиБојан ИлковскиБојан Илковски
4.Марија СпасовскаОмиленМарија СпасовскаМарија СпасовскаРоберт Билбилов
5.Александар и Балкан БендПосле насЕлвир МекиќЕлвир МекиќАна Пандевска
6.Мелани Тарчуловска
Con en diabloМелани Тарчуловска
Мелани Тарчуловска
Мелани Тарчуловска