Реден бројИзведувачКомпозиција МузикаТекстАранжман
1.Мелани Тарчуловска Con En DiabloМелани ТарчуловскаМелани ТарчуловскаМелани Тарчуловска
2.Мартинијан Кириловски

Крал и Слуга
Иле СпасевДраган Величковски ТајзиИле Спасев
3.Тамара ТодевскаЗамижиРоберт БилбиловИгор ЏамбазовРоберт Билбилов
4.Марија АтанасоваМожамИлија ЌосевскиВесна МалиноваИлија Ќосевски
5.Ален Исламовиќ Судњи ДанДрагомир ХерендиќАлен ИсламовиќДрагомир Херендиќ
6.Пајак и ЛараБелаХристијан НастевскиХристијан НастевскиХристијан Настевски
7.Благица Ѕунѕуровска –БлеаРајФилип Неделковски
Благица Ѕунзуровска
Никола Автовски
8.Ламбе АлабаковскиОди сиИван Јованов IwayoЛамбе АлабаковскиИван Јованов Iwayo
9.Викторија ЛобаЗа насАна ПандевскаВикторија ЛобаАна Пандевска
10. 2 БонаИлузијаМарио Јелиќ / Антонио СтојановскиМарио Јелиќ / Антонио СтојановскиЛазар Цветковски
11.Андријана ПетрушовскаБарај меДимитар ДимитровАндријана ПетрушевскаДимитар Димитров
12.Виктор АпостоловскиНова странаВиктор АпостоловскиВиктор АпостоловскиВиктор Апостоловски/Владимир Дојчиновски
13.Боно и Кристина ДимитриСалсаБојан Илковски
Бојан Илковски
Бојан Илковски
14.Андреа ТелепатијаАлександар МасевскиАлександар МасевскиАлександар Масевски
15.Дарко и Како БраќаЈас доаѓамКире ЈакимовКире ЈакимовКире Јакимов
16.Александар и Балкан БендПосле нас
Елвир Мекиќ
Елвир Мекиќ
Ана Пандевска
17. Дејан Тасев Ајде ПризнајДарко ТасевКристијан ГаброскиДарко Тасев
18.Марија СпасовскаОмиленМарија СпасовскаМарија Спасовска
Роберт Билбилов