Влезници за втора фестивалска вечер!

By Mia

Фестивалот во продажба пушти ограничена количина на влезници за втората фестивалска вечер. Влезниците може да се купат по цена од 300 денари на билетарницата во Домот на културата “Ацо Шопов”.

Картите во продажба после 1-ви Јуни

By Mia

  Во екстремно мал број ќе бидат пуштени карти за престојниот фестивал “Макфест”. Некаде околу 1-ви јуни ќе бидат пуштени дел за продажба.