Макфест 2014 може да почне – подготовките одат според планираното

By Div4o

                  Александар Белов, Маја Вукичевиќ, Влатко Илиевски, Алекандра Јанева, Тамара Тодевска, Елвир Меќик, Биба Додева, Викторија Лоба, се само дел од 30.те имињата кои ќе настапат на годинашново, 29.то издание на фестивалот на музика „Макфест 2014. Фестивалот ќе се оддржи на 5,6 и 7 јуни во Домот…