МАКФЕСТ 2014-РЕЗУЛТАТИ ВТОРА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР

By Mia

  Македонската публика гласаше и во текот на втората фестивалска вечер.Добиени се 3.888 смс пораки преточени во гласови за учесниците во врората полуфинална вечер.Еве како поединечно гласаше македонската публика: