На сцена

By Mia

Фестивалот “Макфест“ одлучи годинава да го промени правилото за појавување и настап на сцената на Фестивалот.

Денеска во Штип се одржа прес-конференција

By Div4o

              Денеска во Штип се одржа прес-конференција на “Макфест” на која беа објавени детали за престојниот 29-ти фестивал на забавни мелодии. Макфест годинава ќе се одржи на 5-ти, 6-ти и 7-ми јуни во Домот на културата Ацо Шопов во Штип.