Александар Тодоровски – Под исто небо (2021)

 

Нокаут – Сакам да живеам (2020)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мартинијан Кириловски – Сто пати на ден (2019)

 

 

 

 

 

 

 

 

Антонија Гиговска – Никогаш не вели никогаш (2018)

43467058_10155622236587382_5641885090318385152_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зоран Илиев и Анабела Атијас – Од утро до вечер (2017)

08.10makfest1-520x299-1200x545_c

 

 

 

 

 

 

 

 

Александра Јанева – За сто години (2016)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бојана Атанасовска – Диви цветови (2015)

 

 

 

 

 

 

 

 

Биба Додева – Врати се (2014)

 

 

 

 

 

 

 

Александра Јанева – Врати ми го сонцето (2013)

 

 

 

 

 

 

 

 

Сара Маркоска – После Него (2012)

 

 

 

 

 

 

 

 

Зоран Илиев – Ангели и Демони (2011)

pobednichkata-pesna-na-makfest-e-plagijat-video-59677

Ламбе Алабаковски – Не планирам (2010)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ристо Самарџиев, Дуле и Коки – За милион години (2009)

hqdefault

 

 

 

 

 

Влатко Лозановски – Времето да застане (2008)

23

Ристо Самарџиев и Ирена Крстевска – Се е исто како лани (2007)

81A30431D503AC4B98EC82D4CD2B4D95

Тамара и Врчак – Седмо Небо (2006)

21

Јован Јованов и Маја Саздовска – Ти ме сакаш знам (2005)

JOVAN+JOVANOV+n50030384442_1277052_8947 p_plt

Алекандра Пилева – Нема Утеха (2004)

19

Бојана Атанасовска – Немам Одбрана (2003)

Бојана Атанасовска – Немам Одбрана 2003

Биба Додева – Кажи Љубов (2002)

)17

Благица Поп Томова – (Зрак 2001)

16

Адријана Јаневска и Марјан Стојановски – Љубов ти е адреса (2000)

15

Ристо Самарџиев – Песна за Љубовта (1999)

 

 

 

 

 

 

 

Група Магија – Магија (1998)

13

Ристо Самарџиев – Таму кај што си (1997)

 

 

 

 

 

 

 

Дуле и Коки – Виолина и гитара (1996)

hqdefault

Цветанка Глигорова – Не биди слеп (1995)

10

Владо Јаневски – Еден бакнеж (1994)

9

Тања Кочовска – Твоите очи сине (1993)

mqdefault

Олгица Христовска – Свирете ја Зајди Зајди (1992)

7

Поп Дизајн – Дајте ги Рацете (1991)

6

Љупка Димитровска – Ѕвона Ѕвонат (1990)

5

Зорица Конџа – А Бог Знае (1989)

Зорица Конџа – Бог да знае 1989

Крунислав Киќо Сабинац – Не враќај се, не буди ме (1988)

3

Трајче Манев – Осамен (1987)

Трајче Манев - Осамен

Хелена Благне – Кога те нема (1986)

 Кога те нема - Хелена Благне

Напишете коментар