МАКФЕСТ – Фестивал на забавни мелодии МАКФЕСТ – ШТИП

Најдоброто од МАКФЕСТ

Новости

Резултати од направената селекција од Kонкурсот за „Макфест 2018“

Селекционата комисија после три преслушувања на пристигнатите композиции, на Kонкурсот објавен на 21.02.2018 година, за избор на композиции за 33-то издание на забавни мелодии „Макфест 2018“ ,ги одбра следниве композиции…

Уметнички директор на „Макфест“ 2018 е Владимир Дојчиновски

После редовната процедура и Конкурсот за избор на уметнички директор на Фестивалот за 2018 година, огранизаторот Општина Штип, односно градоначалникот г-дин Благој Бочварски се определи довербата за уметничко дизајнирање на…

ЈАВЕН КОНКУРС за избор на уметнички директор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2018“ Штип

Oпштина Штип, во својство на носител на фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2018“ – Штип, распишува:  ЈАВЕН КОНКУРС за избор на уметнички директор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест“ Штип…

МЕЃУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА КОМПОЗИЦИИ ЗА 33-ТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ НА ЗАБАВНИ МЕЛОДИИ МАКФЕСТ 2018

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ Фестивалот МАКФЕСТ 2018 ќе се одржи вo првата половина на месец октомври 2018  година во Штип, Р. Македонија и ќе презентира вкупно 28 нови забавни мелодии. Во 3-те…

Настани

    There are no dates yet.

Главен Организатор

Општина Штип