6. Ѓоко Танески – Ти

7. Мартинијан Ќириловски – Вистина

8. Полина Тасева – Огледало

9. Роберт Билбилов – Луда си на мирен начин

10. Наталија Данаилова – Не крши ме

11. Интервали – За сите години

12. Александра Јанева – Денот што ни носи

13. Лара – Душа

14. Светле – Збогум на лани

15. Филип Пешевски – Невино

16. Eye Cue – Да сме пак заедно

17. Дејан Тасев – Каде беше ти

18. Пепа – Длабоко

 

 

 

НАПОМЕНА: Првите 5 места се резервирани за првопласираните 5 од првата вечер.