makfest 

Во екстремно мал број ќе бидат пуштени карти за престојниот фестивал “Макфест”. Некаде околу 1-ви јуни ќе бидат пуштени дел за продажба.

Останатиот дел ќе оди за VIP гости кои сеуште се држат во тајност. До тогаш ви ветуваме, најдобар можен престоен фестивал. Добра шоу програма и одлична организација. Водител на Фестивалот останува Вера Јанкович, а повеќе детали ќе знаете на официјалната прес конферензија. На Вас останува само да уживате во добриот звук на музиката и ревискиот оркестар на МРТВ.

“Макфест” ги задржува сите права за измени на концептот.

Со почит, организационен тим.