Макфест 2014 може да почне – подготовките одат според планираното

By Div4o

                  Александар Белов, Маја Вукичевиќ, Влатко Илиевски, Алекандра Јанева, Тамара Тодевска, Елвир Меќик, Биба Додева, Викторија Лоба, се само дел од 30.те имињата кои ќе настапат на годинашново, 29.то издание на фестивалот на музика „Макфест 2014. Фестивалот ќе се оддржи на 5,6 и 7 јуни во Домот…

Денеска во Штип се одржа прес-конференција

By Div4o

              Денеска во Штип се одржа прес-конференција на “Макфест” на која беа објавени детали за престојниот 29-ти фестивал на забавни мелодии. Макфест годинава ќе се одржи на 5-ти, 6-ти и 7-ми јуни во Домот на културата Ацо Шопов во Штип.