КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА КОМПОЗИЦИИ ЗА МАКФЕСТ 2024

By Makfest

ОПШТИНА ШТИП ВО СВОЈСТВО НА ОРГАНИЗАТОР РАСПИШУВА: КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА КОМПОЗИЦИИ ЗА 39-ТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ НА ЗАБАВНИ МЕЛОДИИ МАКФЕСТ 2024 ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ     Фестивалот МАКФЕСТ 2024 ќе се одржи вo втората половина на месец Октомври 2024 година во Штип. Во деновите на одржувањето на Фестивалот предвиден е директен телевизиски пренос на фестивалските вечери. Општина…