Редослед за настап – 21 СЕПТЕМВРИ (ПЕТОК)

By Mia

Реден број Изведувач Композиција Музика Текст Аранжман 1. Марија Атанасова Можам Илија Ќосевски Весна Малинова Илија Ќосевски 2. Марија Цветановска Авантура Григор Копров Огнен Неделковски Давор Јордановски 3. Филип Пешевски Уште си таа Никола Автовски Елвир Мекиќ Никола Автовски 4. Боно и Кристина Димитри Салса Бојан Илковски Бојан Илковски Бојан Илковски 5. Благица Ѕунѕуровска –…

Редослед за настап – ФИНАЛНА ВЕЧЕР 18 СЕПТЕМВРИ 2021(сабота)

By Mia

  6. Ѓоко Танески – Ти 7. Мартинијан Ќириловски – Вистина 8. Полина Тасева – Огледало 9. Роберт Билбилов – Луда си на мирен начин 10. Наталија Данаилова – Не крши ме 11. Интервали – За сите години 12. Александра Јанева – Денот што ни носи 13. Лара – Душа 14. Светле – Збогум на…

Редослед за настап – ПРВА ВЕЧЕР 17 СЕПТЕМВРИ 2021(петок)

By Mia

  1. Калина Велковска – 4 2. Андреа Симичиева – Јас и ти 3. Ивана Василева – Доволно е се` 4. 2 Be – Сто милји од мене 5.Александар Јосифовски – Без неа 6. 4 U BAND – Ти си негова 7. Александар Тодороски – Под исто небо 8. Теодора – Повторно сум силна 9.…

КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА КОМПОЗИЦИИ ЗА 35-ТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ НА ЗАБАВНИ МЕЛОДИИ МАКФЕСТ 2020

By Mia

ОПШТИНА ШТИП ВО СВОЈСТВО НА ОРГАНИЗАТОР РАСПИШУВА: КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА КОМПОЗИЦИИ ЗА 35-ТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ НА ЗАБАВНИ МЕЛОДИИ МАКФЕСТ 2020 ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ Фестивалот МАКФЕСТ 2020 ќе се одржи вo првата половина на месец октомври 2020 година во Штип.

Јавен конкурс за избор на директор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ – Штип

By Mia

Општина Штип, во својство на организатор на „Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ – Штип, распишува: ЈАВЕН КОНКУРС  за избор на директор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест“ Штип за позицијата:  Уметнички директор – 1 извршител Покрај општите услови утврдени со Закон, кандидатот треба да ги исполнува и следните посебни услови: Да има соодветно високо…