Category: Новости

Макфест 2014 со награди од 20, 15 и 10 илјади евра

makfest

 

 

 

 

 

Макфест ќе се одржи на 5, 6, 7-ми јуни во Домот на културата “Ацо Шопов“.

ЧИТАЈ ПОВЕЌЕ..